dilluns, 19 de març del 2012

Manifest de les Meses de Convergència i Acció en suport a la vaga general.

Les Meses Ciutadanes de Convergència i Acció
 
  • davant dels abusos constants a les classes populars, tant en la seua dignitat com a persones, com en la destrucció dels seus drets laborals
  • davant del fraudulent i criminal retall dels serveis bàsics i xarxes de protecció social
  • davant del robatori que està patint l’estalvi popular, amb la privatització i concentració de les Caixes d’Estalvis i el consegüent increment de poder de les famílies oligàrquiques bancàries
  • davant de les privatitzacions de propietats i empreses públiques
  • davant dels atacs a les administracions públiques, a fi de transferir rendes als bancs i als rics
Declarem
Que sent conseqüents amb anteriors comunicats i després d’allò que s’ha acordat en la reunió de la seua Promotora Estatal, recolzem la vaga general del dia 29 de març convocada pels Sindicats de Classe CC.OO., UGT, CONFERACIÓN INTERSINDICAL, ÚS, ELA, LAB, CIG i CGT.
En conseqüència, demanem a totes i tots els signants del Manifest de Les Meses de Convergència la seua mobilització activa per l’èxit de la vaga i la paralització total de tots els centres productius, de béns, serveis, educatius, sanitaris i administratius, així com la mobilització activa de desocupats, jubilats i pensionistes.
CADA CIUTADANA, CADA CIUTADÀ, UN PIQUET.
PER UNA VAGA CIUTADANA, RECOLZADA PER TOTES I TOTS.
Les Meses Ciutadanes de Convergència i Acció, ja van denunciar els efectes altament negatius que per a les classes populars i treballadores, els joves i pensionistes tindria el nefast Pacte per l’Euro. Els moviments ciutadans, assemblees de places i barris del moviment d’indignació ja van denunciar aquesta negativa política de la Unió Europea, així com l’antidemocràtica aprovació exprés de la reforma constitucional, integrant el concepte neoliberal del deute en la Constitució monàrquica de 1978 mitjançant una agressiva clàusula, que és una de les causes dels nostres actuals mals i patiments.
La intolerable ingerència de potències estrangeres en el Govern de l’Estat Espanyol i la realment existent Dictadura dels Mercats, junt amb la voluntat fèrria del Govern de dretes que patim, han desencadenat múltiples atacs a les gents humils i treballadores, així com als autònoms i empresaris familiars, que exigeixen una resposta tan contundent com massiva.
Aquesta vaga és molt més que un conflicte laboral. És una resposta ciutadana a les polítiques neoliberals d’anteriors governs i del reaccionari i antisocial govern del PP, que representa únicament els interessos de la CEOE, els grans fons financers, la Conferència Episcopal i les velles i poderoses oligarquies tradicionals en el Regne d’Espanya.
S'hi deu, doncs, cridar a
  • l’absència i/o ocupació dels centres de treball
  • l’ocupació de carrers i places
  • la total i absoluta abstenció de consumir, comprar, vendre, publicitar o utilitzar la xarxa, excepte per a informacions i comunicacions
  • el mínim consum elèctric i energètic.
Les persones parades i els joves estudiants estan cridats a jugar un gran paper. El 50% de la massa laboral, si més no, no té dret de vaga. La dictadura del PP, mitjançant l’aprovació efectiva de la Reforma Laboral, és a dir d’aquesta agressió laboral, ha facilitat fins a límits autoritaris i predemocràtics l'acomiadament. Si a això li unim els treballadors que pateixen contractes fem i assetjament laboral, així com els “il·legals” i les treballadores i treballadors de l’economia submergida, es fa imprescindible l’ocupació ciutadana dels carrers i els centres de comunicacions, així com el suport a tanta gent professional i/o subempleada, que està demandant la nostra ajuda i suport actiu per a poder exercir el seu dret democràtic a la vaga.
Per tot açò, demanem als Sindicats, a tots ells, que entenguen aquesta nova situació i que criden, tal com nosaltres fem a totes i tots els ciutadans a sumar-se a aquest moviment reivindicatiu. També que manifesten clarament la seua voluntat de lluita, de no defraudar i d’exigir la derogació de les contrareformes.
Per la democràcia, la dignitat i el respecte als drets socials, laborals i humans, et demanem que recolzes molt activament aquesta vaga.
comunidadvalencia@redconvergenciasocial.org

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...