dilluns, 11 de juny del 2012

Vols que Espanya siga la nova Islàndia i jutge als 'bankers'?

Vols que Espanya siga la nova Islàndia i jutge als 'bankers'? Aquest és el moment. http://15mparato.wordpress.com/campana-legal/#QuerellaPaRato
La primera querella ciutadana contra la banca ha arribat. És el moment de fer un pas avant i passar de la indignació i la crítica a l’acció. Ha arribat el moment de participar activament, de prendre l’acció i la paraula. 
Els ciutadans ens organitzem per a construir la societat que volem. Si ells no ho fan, ho farem nosaltres.

Després d’un mes d’intens treball, ja s’ha preparat una querella ciutadana contra Rodrigo Rato. Hi ha accionistes i treballadors de Bankia preparats per a declarar en contra seu. Hi ha un equip d’advocats que ha redactat la querella. Ho tenim!! Ara s’ha obert una campanya per a arreplegar aportacions per a poder presentar la querella en 7 dies. Es necessiten 15.000 euros. Puc donar fe que es tracta d’un procés totalment net i transparent. Se n’aniran penjant en la web 1 a 1 les factures de cada euro gastat.
NO SERIA MAGNÍFIC PARTICIPAR EN LA CAIGUDA DE RATO? ara TU POTS PORTAR-LO A JUÍ!!! PARTICIPA!!! (econòmicament si pots, i si no DIFON!!!)

El procés s’obri en Goteo.org demà dimarts a les 9;00 del matí. És molt important reunir els diners ràpids perquè la querella ciutadana es presente abans que les querelles presentades per partits polítics, de dubtosa voluntat real de fer justícia...

Anem que podem!!!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...