divendres, 11 de maig del 2012

MANIFESTACIÓ GLOBAL 12M15M


MANIFESTACIÓ GLOBAL 12M15M:    Som el Poble, som el 99% 

12 de maig, en València a les 18:00  a la Plaça Sant Agustí 

Manifest global:   Som el 99%

El passat 15 d’octubre vam sortir junts al carrer en més de 1000 ciutats en 82 països. Vam prendre els carrers, ens vam organitzar i vàrem començar un camí cap al canvi global. Han passat més de 6 mesos i seguim aixecant la veu per deixar clar als polítics i banquers que no ens representen, que estem coordinats, que pensem junts tot exigint les nostres reivindicacions per a que el benestar del 99% de la població es tingui en compte. La legitimitat dels nostres governants resideix en què han d’atendre els interessos de la immensa majoria de la societat i no els d’uns pocs privilegiats.

 Estem junts, estem a tot arreu, estem on no ens hi esperen. Reclamarem amb total fermesa i d’una manera no violenta la justícia social, la distribució de la riquesa i una ètica pública tot condemnant la pobresa, la desigualtat, la devastació mediambiental i la corrupció com a eines per a sotmetre els poderosos sobre les societats. 

No pararem fins a aconseguir els nostres objectius, els del 99% de la població. Sortirem al carrer un cop i un altre fins que puguem decidir entre tots el món en què volem viure. Volem un canvi global. 

El 12 de maig convertim els carrers en l’altaveu més gran del món. Perquè som el 99%, perquè no som mercaderia en mans de polítics i banquers.

 El 12 de maig prenem els carrers!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...