dimarts, 21 de febrer del 2012

"Som el poble, no l'enemic", lema de la manifestació de recolzament als estudiants de l'IES Lluís Vives



Data: 21/02/2012 17:24

La Plataforma en Defensa de l'Ensenyament públic, de la qual en forma part Escola Valenciana, dóna suport a la manifestació que se celebrarà dimecres 22 de febrer a les 18 hores i que arrancarà de l'IES Lluís Vives de València. 


NOTA DE PREMSA DE LA PLATAFORMA EN DEFENSA DE L'ENSENYAMENT PÚBLIC 
La Plataforma en Defensa de l'Ensenyament Públic ha mostrat el seu suport a les mobilitzacions que s'estan convocant per part de les organitzacions sindicals, partits i entitats que han estat presents a l'assemblea celebrada aquest matí a la Societat Coral El Micalet. D'aquesta manera s'uneix a la crida de totes les entitats que la configuren a participar de les iniciatives que es convoquen en protesta contra les agressions i l'actuació del Cos de la Policia Nacional durant les concentracions estudiantils que s'estan succeint en el centre de València.

Així la Plataforma recolzarà demà la manifestació convocada a les 18'00 hores a l'IES Luis Vives que finalitzarà a la Delegació de Govern de València.

També es solidaritza amb tots els pares i mares que han denunciat aquest matí a l'assemblea el tracte denigrant per part de la policia contra els seus fills i filles, i ha reafirmat la postura de que la policia està incomplint drets fonamentals dels detinguts.

La Plataforma en Defensa de l'Ensenyament Públic també exigeix la dimissió de la delegada del govern, Paula Sánchez de León, per permetre i no condemnar la barbàrie policial en les concentracions estudiantils, i també el cessament immediat del cap superior de la Policia Nacional a la Comunitat Valenciana per les últimes declaracions realitzades en les implícitament tracta als alumnes manifestants de criminals.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...