diumenge, 12 de juny del 2011

Missatge d'anonymous a la classe política espanyola


#SPANISHREVOLUTION / Mensaje de Anonymous a la clase política española. from Psicorp Blog on Vimeo.

Text del vídeo:
Aquest és un missatge anònim per a la classe política espanyola.
Li ho vam advertir, creien que enganyarien a tot el món, tot el temps? Pareix que no han entés res. Els seus continus esforços per emmudir la llibertat d’expressió i la creixent onada d’indignació contra el seu sistema corrupte resulten completament inútils. Com més complaents es tornen cap a la plutocràcia i les seues absurdes exigències, més exposats queden davant de l’opinió pública. Com més pague el poble per l’avarícia criminal d’una xicoteta elit intocable, més òbvia es revelarà la seua incapacitat per a liderar el canvi que se’ls exigeix.

Com més forces usen contra persones pacífiques i desarmades, més deslegitimen la seua pròpia autoritat. Per cada desinformació corporativa que vostés o els seus socis capitalistes emeten o publiquen, creixen centenars de canals ciutadans per a assegurar que la veritat siga escoltada. El poble ha evolucionat. Ara som una xarxa distribuïda que combina les seues connexions socials amb la tecnologia, compartint informació com una consciència global. Els seus intents per dividir-nos i alinear-nos ja no seran efectius mai més. Al contrari, comencen a revelar la seua estratègia de desgast a la vista de tots.

Passades les eleccions del 22M els partits majoritaris abandonen el seu somriure forçat i continuen barallant-se per seure a la dreta de l’economia, el seu unit déu. La decadent monarquia parlamentària espanyola, incapaç de comprendre ni tan sols l’anhel de la multitud desperta, no pot sinó intentar desprestigiar un moviment que no comprén, que no pot combatre, que no pot silenciar ni parar. Les seues etiquetes estantisses, que tan sols pretenen sembrar una discòrdia que els afavorisca, són un insult a la intel·ligència dels seus governats. La lluita del poble continua avant i el missatge continua superant qualsevol obstacle. Per si mateixa, aquesta revolució és una mostra patent de la immaduresa d’una classe política que viu de les seues pròpies lluites intestines i que no ens representa ni treballa per nosaltres.

A pesar de les insídies publicades i l’agressió a les acampades de grups o persones infiltrades, amb actituds que pogueren perjudicar la imatge de la rebel·lió ciutadana, ningú ha deixat de moure’s. Sorpresa, no necessitem formar part de cap comissió. Els canvis exigits pel poble són més que clars:

Democràcia participativa.
Reforma de la llei electoral.
Separació de poders real.
Absoluta transparència política i fiscal.
Ferri control sobre bancs i corporacions.

Encara sent només un començament, els dits canvis ja són molt millors que qualsevol de les reformes amb què el poder econòmic de-facto sotmet al país.

Mentre vostés s’afanyen per combatre els seus verdaders sobirans com si fossen l’enemic, les parts humanes i digitals s’estreteixen al llarg de tot el món en una sinergia amb voluntat de canvi pacífic. L’heterogeneïtat, espontaneïtat, capacitat i preparació popular, supera exponencialment qualsevol recurs material o humà que pogueren usar contra ella. Ergo, qualsevol intent per combatre-la, serà en va.

Potser el poble romanga acampat, potser se'n vaja i es convertisca en una guerrilla pacífica i invisible. Les acampades són només un símbol. En realitat estem en tots els llocs. Persegueixen a aquells dels que depenen. Eduquem els seus fills, preparem els seus menjars, arrepleguem els seus fems, connectem les seues telefonades, conduïm les seues ambulàncies i inclús els protegim mentre dormen. Així que començarem agranant a casa. Hui serà Espanya, demà Europa, potser passat siga el món.

Si vostés no escolten el clamor de la gent, no es comporten en conseqüència, haurien de pensar durant uns segons: El poble és ara conscient del seu poder i se sap capaç de fer molt millor el treball que fins ara els encomanem. Recorden, el canvi està succeint i ocorrerà amb o sense vostés. La gent no hauria de témer el govern, el govern hauria de témer la seua gent.

Nosaltres som el poble, nosaltres som el sistema, som anònims, som legió. No oblidem, no perdonem, espereu-nos.

Font: http://vimeo.com/24622780

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...