dilluns, 2 de maig del 2011

El beat Wojtyla i els principis del Vaticà


El pederasta Marcial Maciel beneït per Joan Pau II
“ Aquests són els meus principis. Si no li agraden en tinc altres”. Aquesta frase, atribuïda a Groucho Marx, podria haver eixit del Vaticà després de veure l’espectacle vergonyós de la beatificació del papa Wojtyla. L’església catòlica sempre ha jugat amb el temps, que difumina la memòria, per atribuir miracles i santedats però el “santo súbito” de Joan Pau II ha deixat en evidència els valors que prima el Vaticà, contraris tots ells als principis evangèlics.

El màxim valor del pontificat del nou beat no són els miracles, que ningú avui en dia es creu, sinó haver acabat amb el marxisme, la única força que ha permés millorar la vida de les classes populars. El debilitament del marxisme ens ha dut a l’actual situació de debilitat  dels treballadors front als empresaris i està permetent l’abús dels poderosos a costa de la creixent misèria dels més desfavorits. 

Contrasta la rapidesa de la beatificació amb el boicot del Vaticà a la canonització de l’arquebisbe de San Salvador, assassinat per defensar els drets humans davant els governs militars. En clara contradicció amb allò que predicava, el papa Wojtyla, no dubtava en visitar règims dictatorials que infringien greument els dret humans. En canvi els teòlegs de l’alliberació, defensors dels dret humans, foren sistemàticament censurats pel papa Wojtyla.

També fou en el pontificat del nou beat quan es va produir el cas Marcinkus. Aquest arquebisbe era el president de la Banca Vaticana i tenia el control dels fons catòlics. Per fer-los rendibles no va dubtar, deixant els principis catòlics al calaix, en aliar-se amb la lògia maçònica P2 i amb la màfia. Marcinkus va ser acusat de diversos crims  financers però el papa Joan Pau II va evitar la seua detenció i el va protegir al Vaticà.  

Amb el cas de Marcial Maciel, el fundador dels Legionaris de Crist, el papa Wojtyla va tornar a deixar la moral catòlica al calaix. Aquest element, pederasta confés, abusava fins dels seus fills (va tindre una parella durant 25 anys i sis fills). L’actual papa Ratzinger i el recent beatificat Wojtyla coneixien el cas però la Congregació per a la Doctrina de la Fe, dirigida aleshores per Ratzinger, arxivaren el cas. El cas Marcial Maciel fou sonat però, desgraciadament per a molts xiquets abusats, no és l’únic cas de pederàstia escamotejat pel Vaticà de Wojtyla.

Altres mèrits per a la beatificació són haver soterrat l’intent aperturista del Concili Vaticà II, imposant una església de jerarquia vertical, aliada amb els poderosos, defensora dels privilegis de classe i vinculada a la corrupció dels bens temporals. El poble de Déu del que tant parlen és el poble que ha de servir als poderosos dels quals forma par la jerarquia catòlica. Tenen uns principis (per al poble) però (per a la jerarquia i els rics) en tenen altres.

3 comentaris:

  1. I que casualitat que l'han fet beat l'1 de maig.

    ResponElimina
  2. deshonrrats,sinvergüensses i lladres, aixó es el que són

    ResponElimina
  3. Vicenç Navarro ha publicat un article que dona més dades sobre els assumptes foscos del beat. http://www.vnavarro.org/?p=5603&lang=CA

    ResponElimina

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...